Over mij-Anne Eigenraam
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Over mij

Mijn omgeving en klanten omschrijven mij als een puur, open en toegankelijk persoon. Ik ben enthousiast en werk secuur.

Ik heb gestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam en de aan het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Ik ben woonachtig in Bodegraven, waar ook mijn fotografie studio en werkplek zich bevinden.

 

Over mijn werk

Editorial en portret

Mijn werk is veelzijdig, zo hou ik ervan om personen vast te leggen in de meest uiteenlopende situaties. Geënsceneerde settings, maar ook onverwachte situaties inspireren mij. Indien nodig vorm ik een team met bijvoorbeeld een stylist en make-up artist en ga ik aan de slag.

Zoals op mijn website te zien is werk ik veel in portretvorm, veelal geschoten in mijn eigen studio maar fotografie op locatie is zeker ook mogelijk.

 

Commercieel

Voor commerciële klanten mag ik graag meedenken om invulling te geven aan de fotografie op visitekaartjes, websites, LinkedIn of social media. Het maken van (strakke) bedrijfsportretten of het fotograferen van werknemers in hun werkomgeving om zo een goede impressie van een bedrijf te geven vallen zeker binnen mijn werkkaders.

 

Video

Voor commerciële videografie, gericht op het promoten van een product of het visualiseren van de werkomgeving kunt u ook contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

Ontwerp

Mijn grafische achtergrond is niet alleen veelvuldig terug te zien in mijn werk, maar ook zeker in de ontwerpen die ik voor mijn klanten maak. Het ontwerpen van een geheel nieuwe huisstijl, logo’s of visitekaartjes behoren onder andere tot de vele mogelijkheden.